24.06.2019.
Uz panč „Employees Only Gin Punch“ preporučujemo GREENALLS Wild Berry Džin.
Mekan i gladak ukus ovog džina, koji se polako razvija do bogate citrusne i voćne note, daje panču savršenu harmoniju ukusa.
Recept potiče od Jasona Kosmasa i Dušana Zarića, koji vode lokal Employees Only Bar u New Yorku.
Džin u kombinaciji sa sastojcima kao što su bademov sirup, liker od maline, sok od limuna, voće i penušavo vino čine ovaj panč nezaboravnim.
Sastojci:
-
1 flaša GREENALLS Wild Berry Džin 75cl
-
75 cl suvo penušavo vino ROCCA DEI FORTE CUVÈE NO1
-
30 cl šećerni sirup
-
13 cl sirup od badema
-
23 cl liker od maline
-
40 cl limunovog soka
-
velike kocke leda
-
sveže voće kao što je limun, limeta i ananas
Priprema:
-
pripremite velike kocke leda dan ranije, na primer u kalupu za kolače
-
ohladiti sve sastojke bar 12h pre početka pripreme panča
-
sve sastojke (osim penušavog vino) sipati u posudu za panč
-
promešati sa dugom kašikom
-
po želji dodajte seckano voće
-
dodajte sav led i ostaviti panč da odstoji 15 min.
-
nakon isteka 15min. sipati penušavo vino
-
pažljivo promešajte panč (da bi sačuvao gaziranost) i servirajte gostima
(Priprema: 15 minuta - Recept za: oko 2,5 l panča, 20 x 110ml)
ŽIVELI!