Lepanto je jedini brendi koji se destiluje u Jerezu. Kompanija Gonzales Byass je osnovana 1886. godine i karakteristična je po tome što sav brendi proizvodi od grožđa Palomino a zatim odležava 12 godina. Jedina razlika je u bačvi koja se koristi prilikom sazrevanja. Solera Gran Reserva sazreva u „Fino“ bačvama, gde za krajnji rezultat dobijamo elegantan i ukusan brendi koji godinama odležava u okviru Solera sistema, gde razvija bogat, masni profil koji se proteže zrelim bobicama, začinima za pečenje i slatkim hrastom!
 |
Stil: |
Brendi |
 |
Izgled: |
Tamni ćilibar |
 |
Miris: |
Senzualni miris sa notama badema i vanile |
 |
Ukus: |
Sladak i bogat ukus smokve, marcipana, korice pomorandže i pralina suv sa orasima na kraju |
 |
Način serviranja: |
Najbolje je piti ga čistog i malo ohlađen! |