Džin Jinzu Premium

Džin Jinzu Premium

Šifra:BC096
Zemlja porekla: Škotska
Stilovi / Vrsta: Džin
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 41.3%
Sadržaj: 700ml
Proizvođač: Jinzu Distillery Co
Sastojci:

Gin / Džin

Cena po komadu Komad:
6.258,64 RSD
sa uključenim PDV-om
Broj komada
+
-

Šta je zapravo tako posebno kod Jinzu džina? Može se reći: dosta toga. Britanska barmenka Di Dejvis je Jinzu džinom razvila duh koji nije samo divna i savršena mešavina egzotičnog i tradicionalnog, već pored klasičnih sastojaka kao što su kleka i korijander, ovde se pojavljuju i tradicionalne japanske botanike kao što su cvetovi trešnje i juzu, biljka citrusa sa Dalekog istoka. Tipično japansko bilje i biljke posebno se savršeno usklađuju sa Jinzuovim baznim destilatom, koji se ne sastoji od zrna ili sličnog kao što je uobičajeno. Tačnije, Jinzu džin se sastoji od dobro poznatog japanskog sakea od pirinčanog vina, što mu daje neuporedivu i jedinstvenu notu koja je primetna i u kombinaciji sa tonikom ili u martiniju. Ovo čini Jinzu džin idealnim za barove i barmene da proizvedu potpuno nove koktele i začine već dobro poznate recepte. Džin Jinzu nije samo poznat po svom ukusu, već je i vizuelno dobro osmišljen dizajn flaše, tako da sve deluje harmonično. Nežna grana preko etikete i već pokazuje prve cvetove trešnje koji se pojavljuju u proleće, a ime Jinzu, koje je jednostavno ustoličeno na prednjoj strani, nije samo ime japanske reke, već, ako ga izgovorite, i nosi ime Džin u naslovu. Uspešan kombinacija Istoka i Zapada koji treba da probate.

 

Stil:  Suvi džin
Bilje:  Cvet trešnje, korijander, kleka, juzu (Azijski citrusi)
Izgled:  Bezbojno piće
Miris:  Prvo cistrusi, zatim bor i višnja
Ukus:  Ukus trešnjinog cveta i yuzu citrusa
Način serviranja:  Služi se u kombinaciji sa tonikom.

 

 

JINZU DISTILLERY CO

JINZU DISTILLERY CO - je iznedrila džin mekane strukture, a kreirala ga je Dee Davies britanska barmenka insprisana svojim putovanjem u Japan. Jinzu je spoj britanskog džina i sakea zasnovanog na skoro 250 godina tradicije. Delikatna kombinacija trešnjinog cveta, yuzu citrusnog voća i japanskog sakea. Proizvodi se u tradicionalnim bakarnim destiliratorima.