U srcu Veneta, u blizini brda Treviza, nastaje Grapa Cellini Cru - destilat koji poštuje italijansku tradiciju rakija. Proizveden od renomirane destilerije Bottega, koja se zalaže za kvalitet i inovaciju svojih proizvoda od 1977. godine. Grapa Cellini Cru odležava u drvenim buradima najmanje 6 meseci nakon destilacije. Ukus je topao, mekan i voćan. Visok kvalitet se zasniva ne samo na veštini majstora destilerije u destileriji Bottega, već pre svega na kvalitetu komine, koja je ključna. Cru Grappa se najbolje uživa blago ohlađena na temperaturi od osam do deset stepeni Celzijusa. .
|
Stil: |
Grappa – rakija od grožđa |
|
Izgled: |
Bezbojan, providan, kristalno čist |
|
Miris: |
Elegantan i prefinjen, karakteriše ga harmonija svežih i delikatnih nota svežeg voća i bobičastog voća |
|
Ukus: |
Čist, intezivan, baršunast sa postojanim ukusom voća |
|
Tip bureta: |
Pre flaširanja, rafiniše se u čeličnim rezervoarima oko 6 meseci |
|
Način serviranja: |
Cru Grappa se najbolje uživa blago ohlađena na temperaturi od osam do deset stepeni Celzijusa. |