Konjak Park Mizunara 10 godina predstavlja savršenu kombinaciju stručnosti francuskih majstora za konjak i korišćenja retkih japanskih buradi od mizunara hrasta. Posle deset meseci u novim hrastovim buradima, konjak se puni u crvenim (korišćenim) buradima od hrasta. Proveo je nekoliko godina u drvenim buradima kako bi razvio svoje aromatične note. Dvostruka destilacija u kazanama od bakra takođe igra značajnu ulogu u njegovom kvalitetu. U profesionalnim krugovima, ovaj metod je poznat i kao proces 'Charentais'. Na kraju perioda sazrevanja, konjak se seli u nove burad od japanskog hrasta još devet meseci. Posebno hrastovo drvo daje konjaku najveći udeo začinskih aroma. Otkriće za one koji uživaju u japanskom viskiju ili one koji cene zanatske konjake. Plemeniti poklon (nagrađen zlatnim i srebrnim medaljama) u savremenoj japanskoj boci.
 |
Stil: |
Konjak |
 |
Izgled: |
Zlatne boje |
 |
Miris: |
Njegov aromatični miris impresionira mekim cvetnim elementima i podsećaju na bagrem i ljubičice. Osete se se note nugata, slatkog manga, dunje i suvih kajsija. Zadimljene, začinjene komponente su tipične karakteristike završne obrade u ekskluzivnom buretu od hrasta Mizunara |
 |
Ukus: |
Hrast mizunara daje konjaku dubinu i spoj kompleksnih i začinskih nota poput belog bibera, sladića, cimeta i vanile |
 |
Način serviranja: |
Poslužite konjak na 18°C da biste uživali u njegovoj finoći i mekoći, ili na ledu ako želite da otkrijete njegovu svežu stranu. /td> |