Nektar pivo limun limenka 0,5l

Nektar pivo limun limenka 0,5l

Šifra:BL12
Zemlja porekla: Bosna i Hercegovina
Stilovi / Vrsta: Radler svetlo pivo
Ambalaža: Limenka
Alkohol: 2.1%
Gorčina: 16 IBU
Sadržaj: 500ml
Pakovanje: 24 x 0.5L Limenka
Pivara: NEKTAR
Sastojci:

Voda, ječmeni slad, hmelj, voćni sadržaj limuna

 

 

 

 

Cena po komadu Komad:
90,60 RSD
Cena za pakovanje Pakovanje:
2.174,40 RSD
(za 24 komada)
sa uključenim PDV-om
*Artikal se isporučuje u pakovanju!
Broj komada
+
-

Radler Nektar limun je napravljen sa 40% Nektar piva i 60% prirodnog soka od limuna. Za proizvodnju se koriste voćne pulpe citrusa i prirodne arome limuna dobijene destilacijom kore tog voća. Nektar Limun je pivo bez veštačkih aroma i boja. Zbog korišćenja voćnih baza u radleru je moguća pojava taloga isto kao kod domaćih voćnih sokova. Piće koje ima karakterističan prirodni i miris i ukus limuna, sa dobro izbalansirnom kiselošću i slatkoćom. Idealno piće za osveženje, pogotovo nakon napornog rada ili velikih vrućina!

Stil: Radler limun od svetlog piva 
Gorčina: 16 IBU
Izgled: Zlatna boja piva prošarana nijansama boje meda
Miris: Opojan miris limuna Mediterana, objedinjuje se sa pivom u uzbudljivom zanosu koji naizmenično gasi žeđ i pali atmosferu vrelih letnjih dana
Ukus: Umereno kiseo, mirisan i sočan, sok limuna idealno nadopunjuje osvežavajući ukus Nektar piva.

 

 

PIVARA NEKTAR

Pre tačno 145 godina, u malom mestu pokraj Banja Luke, uz žubor reke Vrbas, vrednim radom monaha Trapista iz samostana Marija Zvezda nastala je mala i hrabra Banjalučka pivara. Osnivač ove male pivare je Franz Pfanner, starešina reda Trapista u Banja Luci, koji je zajedno sa ostalim monasima, započeo i proizvodnju čuvenog „Trapist sira“. Oni su pokrenuli i jednu od prvih malih elektrana u Evropi pridržavajući se skromnog načina života i gesla „Moli i radi“ („Ora et labora“). Pored ljubavi i pažnje koju su pridavali pivu, postojao je i još jedan razlog zašto je ovo zlatno piće poteklo Banjalukom. U to vreme omiljeno piće banjalučana je bilo domaća rakija, koju su stanovnici pravili za svoje potrebe i koje je u većini slučajeva imalo loš uticaj na zdravlje onih koji su ga pili. Koristeći nemačku tehnologiju i češko iskustvo u proizvodnji piva, mala pivara je počela da proizvodi pivo vrhunskog kvaliteta koje je služilo kao terapija za lečenje zavisnosti od rakije. Terapija se sastojala u tome da se pije četri litre piva dnevno. Iako su prvi koraci pivare bili mali, koračajući hrabro i ponosno, Banjalučka pivara je izrasla u najveću i najcenjeniju pivaru u Bosni i Hercegovini koja se i dalje širi i napreduje.