Ouzo of Plomari Adolo je vrhunsko trostruko destilovano alkoholno piće sa savršenim balansom aroma i ukusa. Plomari uzo je razvio Isidoros Arvanitis na grčkom ostrvu Lezbos 1894. godine, a danas se ovo izuzetno piče nalazi u porodičnom vlasništvu i proizvodi se po istoj tajnoj recepturi koja kombinuje tradicionalne procese i sastojke sa najsavremenijim metodama kontrole kvaliteta. Proizvodi se od visokokvalitetnog anisa koji se uzgaja na poljima destilerije i koji ima sertifikat organskog proizvoda. Recept takođe uključuje i meku izvorsku vodu iz Evije, lokalno bilje i so sa ostrva.
|
Stil: |
Ouzo - uzo |
|
Izgled: |
Bezbojan |
|
Miris: |
Biljne note anisa, komorača, cimeta i kamilice |
|
Ukus: |
Arome mastike, anisa, komorača i cimeta sa uljanom teksturom i blago slatkim ukusom |
|
Nacin serviranja: |
Poslužite Adolo u čaši i dodajte hladnu mineralnu vodu. |