Hubert rakija od kajsije je rakija najfinijih aroma i odlikuje se posebno izraženim slatkim mirisom poput pekmeza i punim, lepo izbalansirnim ukusom kajsije. Proizvedena je od ručno biranih plodova najboljih sorti kajsija koji se ostavljaju na stablu dok ne postignu punu zrelost i slatkoću. Da bi se sačuvala čista aroma kajsije, odstranjuju se koštice.
Rakija Hubert Kajsija Proizvodi se na tradicionalan način, u bakarnim kazanima duplom destilacijom, po staroj proverenoj porodičnoj recepturi. Rakija Hubert Kajsija odležava najmanje dve godine u inox sudovima.
Jačina rakije je 40% vol. Služi se kao aperitiv, najbolje rashlađena na temperaturi 10-12 C.
 |
Izgled: |
Rakija Hubert Kajsija je prozirno bistra, sa svetlim, gotovo prozračnim tonovima koji odražavaju visok kvalitet i pažljiv proces proizvodnje |
 |
Miris: |
Miris je prijatan, nežan i osvežavajuć, bez oštrih alkoholičnih nota |
 |
Ukus: |
Ukus Hubert Kajsije je voćni i bogat, sa izraženim tonovima sočne kajsije koja pruža prirodan, sladak I prijatan ukus. Rakija je blaga, dok završnica ostavlja blago voćni trag |
 |
Nacin serviranja: |
Najbolje serviranje rakije Hubert Kajsija je blago rashlađena na 16-18°C. Ova temperatura omogućava da se potpuno razviju njene voćne arome, pružajući osvežavajući i prijatan doživljaj. |