Troglav rakija od višnje je proizvedena posebnim načinom prerade uz odvajanje koštice tako da se očuva aroma i ukus ovog voća. Pažljivo odabrani plodovi koji ispunjavaju naše visoke standarde, beru se u punoj tehnološkoj zrelosti zato što tada sadrže najviše šećera, najbolji kvalitet-ukus, aroma, sočnost. Proizvedena je po originalnoj recepturi tehnologa destilerije, koji je na pravi način iskoristio potencijal ovog divljeg, a u neku ruku i osetljivog voća i upravo na taj način smo dobili prepoznatljiv kvalitet i notu koja nas razlikuje od drugih.
 |
Stil: |
Rakija od višnje |
 |
Izgled: |
Kristalno bistra, bezbojna |
 |
Miris: |
Miris svojstven plodu višnje |
 |
Ukus: |
veoma specifičan, osvežavajuće-kiselkast koji nadražuje sva čula |
 |
Način serviranja: |
Serviranje u čaši u obliku lale i konzumiranje na temperaturi 12-14 °C |