Ovaj rum sazreva jako sporo pa samo odabrane bačve dolaze u obzir kada je proces sazrevanja u pitanju.
U posebnim hrastovim bačvama mora da provede najmanje 18 godina, vreme dovoljno da razvije veoma posebnu, intenzivnu aromu.
Zbog neuobičajeno dugog stajanja u bačvama, rum dobija najfinije arome, a Coruba Rum ima upravo takve.
![](https://www.calix.rs/uploads/useruploads/Photos/icon-stil.png) |
Stil: |
Spiced Rum |
![](https://www.calix.rs/uploads/useruploads/Photos/icon-izgled.png) |
Izgled: |
Tamno zlatne boje |
![](https://www.calix.rs/uploads/useruploads/Photos/icon-miris.png) |
Miris: |
Miriše na slatko, egzotično sušeno voće i tamnu čokoladu |
![](https://www.calix.rs/uploads/useruploads/Photos/icon-ukus.png) |
Ukus: |
Intenzivnan i fin, slatkoća šećerne trske, karamele i egzotični začini |
![](https://www.calix.rs/uploads/useruploads/Photos/icon-stil.png) |
Način serviranja: |
Coruba Rum ne bi trebalo mešati, pije se čist i uživa u intenzivnim aromama – uz to ide i dobra cigara. |