Šta se dešava kada genijalan i malo lud profesor koji je u potpunosti posvećen žestokim pićima, želi da oživi prošlost i u isto vreme isproba inovativne metode ? Rezultat profesora Cornelius Amplefort bio je briljantan rum Rumbullion XO. Osnova za Rumbullion XO je karipski rum prve klase. Odležao je u hrastovim bačvama 15 dugih godina pre nego što je došao u laboratoriju profesora. Tamo je bio maceriran sa burbonskom vanilijom sa Madagaskara, narandžinom korom i različitim začinima. Jedan „Highlight“ od ruma!
 |
Stil: |
Premium Spiced Rum |
 |
Izgled: |
Tamno braon boje |
 |
Miris: |
Vanile, narandže, cimeta, karanfilića i šljive |
 |
Ukus: |
Na nepcu sa notama narandžaste marmelade, pa čak i nagoveštajem kupina, kedra, cimeta, klinčića i sladića |
 |
Način serviranja: |
Čist |