Da bi Santa Teresa rum dobio svoj puni, kompleksni ukus potreban je dug i neobičan proces proizvodnje. Četiri odabrane bačve od najboljog drveta se slažu jedna iznad druge. Santa Teresa prolazi kroz svaku od ovih bačvi, lagano upijajući njihove arome i postepeno razvijajući poseban ukus. Taj proces traje najmanje 15 godina ali time se proizvodnja ovog ruma ne završava. Santa Tereza posle ovoga stoji u posebnoj „Limousin“ hrastovoj bačvi, što mu daje onu poslednji posebnu, specifičnu, neobičnu u jedinstvenu aromu.
|
Stil: |
Solera-Rum |
|
Izgled: |
Tamne boje ćilibara |
|
Miris: |
Divne voćne note, koje podsećaju na suve šljive i dominiraju note vanile, pečenih badema i karamele |
|
Ukus: |
Ukus je divno uravnotežen i veoma harmoničan |
|
Način serviranja: |
Pije se polako i sa ledom. Tako on otkriva sve svoje fine ukuse i pravom znalcu otkriva pravi doživljaj ukusa. |