U azijskoj kuhinji, đumbir je gotovo osnovni sastojak, ali postaje popularan i u evropskim kuhinjama i barovima. Suptilna začinjenost đumbira daje hrani i piću finu začinjenost. Uravnotežena kombinacija aromatične slatkoće i oštrih peckanja na jeziku unosi egzotičnu notu koktelima, limunadama i bezalkoholnim pićima. Ledeni čaj i topli napici čaja takođe se mogu oplemeniti ukusom đumbira. Uživajte u autentičnom ukusu đumbira uz Monin đumbir sirup. Zbog svoje neutralne boje, sirup je idealan i za providne kreacije koktela.
 |
Stil: |
Sirup za kotel sa ukusom đumbira |
 |
Izgled: |
Sirup ima svetlu i lagano zamućenu boju |
 |
Miris: |
Miris je veoma karakterističan – svež, aromatičan i blago začinjen. Đumbirov miris ima i osvežavajuće citrusne note, ali i blagu oštrinu koja podseća na svež, sirov đumbir |
 |
Ukus: |
Ukus je pikantan, sa blagim i svežim začinskim notama. Zavisno od količine koja se koristi, može biti sladak, ali sa jasno izraženim kontrastom začinjene, blago ljute note đumbira |
 |
Nacin serviranja: |
Kortisti se za koktele, limunade i bezalkoholna pića. Savršen da začini koktele, limunade, ledene čajeve i egzotične, voćne sokove. |