Tekila Corralejo Blanco proizvodi se se i ne podleže procesu starenja starenja već se sveže flašira u Haciendi Corralejo. Proizvedena je od 100% Blue Veber agava, ručno ubranih sa polja u državi Gvanahuato. Dvostruko destilovana na Francuski način (proces sličan destilaciji konjaka), 400 godina stara metoda destilacije „Charentais“ omogućava izuzetno zadržavanje arome i ukusa. NAGRADE I PRIZNANJA: Dvostruka zlatna medalja, Pedeset najboljih 2013 i 2014 Zlatna medalja, Svetsko takmičenje alkoholnih pića u San Francisku 2008
 |
Stil: |
Tekila - tequila |
 |
Izgled: |
Prozirna boja |
 |
Miris: |
Čista agava sa zelenim voćem i notom karamele |
 |
Ukus: |
Aroma bibera i mente sa agavom i slatkom nanom |
 |
Način serviranja: |
Savršena tekila za koktele, a može se piti čista ili sa par kockica leda. |