Izvanredan vermut La Copa Rojo se proizvodi po recepturi iz 19. veka, za koju se koristi kombinacija Oloroso i Pedro Himenez šerija i mešavina pelina, karanfilića, kore pomorandže i muškatnog orašćića. Proizvodnja vermuta La Copa Rojo koji proizvodi Gonzales Byass je ponovo pokrenuta 2016. godine, omogućavajući ljubiteljima da opet uživaju u vermutu proizvedenog od šerija. Etiketa je takođe kreacija originalne ambalaže koju je destilerija pronašla u starim arhivama i zasigurno će oduševiti sve ljubitelje dobrih pića!
 |
Stil: |
Vermut |
 |
Izgled: |
Smeđe boje |
 |
Miris: |
Intenzivna začinjena nota, ističu se miris karanfilića i cimeta, sa elegantnom gorčinom |
 |
Ukus: |
Orašast i intezivan ukus sa zemljanim aromama i primesom narandže u završnici |
 |
Nacin serviranja: |
Servirati kao aperitiv sa par kockica leda. |