Votka Ciroc se ne pravi od žita, melase ili krompira kao većina vrsta votki već se dobija destilacijom grožđa. Francuske sorte grožđa koje se koriste za proizvodnju ove votke su „Mauzac Blanc“ i „Ugni Blanc“. Voda koja se koristi prilikom proizvodnje za votku Ciroc destilira se ukupno pet puta pre flaširanja. Zbog toga ova votka ima posebno čist i izuzetno svež ukus. Dodatni kvalitet ove vrhunske votke je njen elegantni dizajn. Flaša je duguljasta sa fokusom na plavu tačku i plavo dno što ujedno predstavlja zaštitni znak votke Ciroc.
 |
Stil: |
Votka |
 |
Izgled: |
Kristalno bistar izgled |
 |
Miris: |
Fino voćni miris grožđa |
 |
Ukus: |
Pun i elegantan gladak ukus sa aromom limuna i slatkog meda koja daje svilenkast osećaj, začinjen biberom |
 |
Nacin serviranja: |
Najbolje je piti je čistu, mada se savršeno slaže i uz hladan šampanjac |